Esports21/03/2019

L'Iberojet Palma Bàsquet es llepa les ferides amb la victòria més dolça

Els mallorquins guanyen a Son Moix per 82-70 el Xocolates Trapa Palència i continuen en posicions de play-off d'ascens a l'ACB

Juanmi Mas

PalmaL'Iberojet Palma Bàsquet torna a somriure després d'aconseguir una important victòria contra

Els de Palència varen començar fort amb grans accions d'un dels MVP de la competició, Steve Vasturia i del tirador Calvin Hermansson, jugadors que varen donar un primer avantatge als visitants de 9 punts (9-18) en els primers cinc minuts de partit. L'Iberojet Palma va reaccionar de la mà d'un gran Álex Hernández, es va ficar en el partit i quedà a dos punts al final dels primers deu minuts (27-25).

El segon període del partit es mantingué molt igualat fins que un triple d'Àlex Hernández col·locà els de Félix Alonso per davant en el marcador amb un 35-34 i obligà Carles Marco a demanar temps mort. A partir d'aquest moment, els mallorquins cotitzaren a l'alça, un gran treball en defensa i un atac coral que permeté a l'equip distanciar-se i tancar la primera meitat amb un resultat favorable de 49-40.

Cargando
No hay anuncios

A la segona meitat va aparèixer la millor versió dels locals. Un gran Fran Guerra tant en atac com en defensa marcà territori i l'Iberojet Palma ampliava el seu avantatge a mesura que passaven els minuts sense que l'equip visitant pogués fer res per posar-hi remei. Un triple de Marcus Gilbert deixà mig sentenciat el partit amb un 71-52 quan faltava un minut i mig per al final del quart i Son Moix feia costat als seus.

Sense abaixar els braços, els mallorquins es mantingueren forts i tancaren un tercer període brillant amb un marcador de 74-54, que va servir per deixar el partit mig sentenciat quan faltaven deu minuts per jugar.

Cargando

En el darrer període, els locals varen mantenir la serietat en defensa. Passaven els minuts, i l'Iberojet Palma va aguantar bé fins al tram final, amb un resultat de 82-70 que posà l'equip en posicions de play-off i a la vuitena plaça amb un balanç de 15 victòries i 12 derrotes.

Ara, sense temps per a celebracions, l'equip ja pensa en el partit de diumenge contra un rival molt dur, l'Ourense Província Termal, que ocupa una de les posicions més altes de la classificació.