Futbol Internacional
Esports 24/07/2014

Guardiola explica que va intentar convèncer Toni Kroos perquè es quedés

L'entrenador del Bayern ha dit que la Federació Espanyola "ha posat a prova la seva intel·ligència" permetent que Del Bosque seguís com a entrenador de la selecció

Ara
1 min
Guardiola, amb braçalet negre

MunicPep Guardiola, entrenador del Bayern Munic, ha assegurat aquest dijous que va intentar convèncer Toni Kroos perquè seguís a l'equip bavarès però que no se'n va sortir. El tècnic de Santpedor també ha valorat el paper de la selecció espanyola al Mundial i ha dit que veu amb bons ulls la continuïtat de Del Bosque a la banqueta.

"Ha estat un gran honor ser el seu entrenador [de Toni Kroos]. Li desitjo el millor a ell i la seva família i al mateix temps vull donar-li les gràcies pel que va fer pel club la temporada passada", ha comentat Guardiola. "Vam tenir molts problemes al principi, sobretot al centre del camp, però ell sempre va ser-hi quan se'l necessitava. Va jugar sempre. Hem intentat convèncer-lo perquè seguís al club, però el comprenc. És jove i vol afrontar nous reptes. És la seva decisió i hem de respectar-la. Espero que estigui content a Madrid ".

D'altra banda, Guardiola ha parlat del paper de 'la roja' al Mundial. "La conseqüència més important és que l'entrenador segueix. La Federació Espanyola ha posat a prova la seva intel·ligència. Ningú no serà capaç de repetir el que aquest equip ha fet durant els últims dotze anys. Però esclar, ara els jugadors tenen dotze anys més i falta iniciar un canvi". Per això, l'exblaugrana ha dit: "Els jugadors tenen un talent i una qualitat enormes. Amb Del Bosque seguirà la idea. Sempre espero el millor per a Espanya, però en aquesta classe de tornejos n'hi ha prou amb dos partits dolents per quedar fora. Però ells ho tenen tot. Ho han guanyat tot".

stats