Esports 26/10/2020

Un gran Mallorca s'imposa a l'Alcorcón (0-2)

El conjunt de Luis García Plaza ja és tercer a la classificació

Els jugadors del Mallorca celebrant un dels gols contra l'Alcorcón.

PalmaEl Mallorca ha sumat aquest dilluns un nou triomf lluny de Son Moix. El conjunt de Luis García Plaza s'ha imposat a l'Alcorcón per 0 gols a 2. Els balears, que mai havien guanyat a l'estadi de Santo Domingo, ja són tercers a la classificació a tan sols dos punts del líder, l'Espanyol de Vicente Moreno.

Després de l'empat a Son Moix contra l'Albacete en l'anterior jornada, el Mallorca ha aconseguit veure la porteria pràcticament en les seves dues primeres arribades a la porteria contrària. Antonio Sánchez, que avui debutava com a titular, ha fet l'1 a 0 al minut 19, després de culminar una gran jugada individual. Tres minuts més tard, Marc Cardona anotava el segon. El davanter provinent de l'Osasuna s'estrena aquesta temporada com a golejador amb la samarreta vermella.

A partir del segon gol, els de Luis García Plaza han dominat el partit completament, i fins i tot han pogut ampliar l'avantatge en diverses ocasions. A la segona part, l'Alcorcón ha estirat files, però no ha generat perill a Manolo Reina. Un partit més, el Mallorca ha aconseguit mantenir la seva porteria a 0.

Aquests tres punts situen el Mallorca en la tercera posició i permet sumar el sèptim partit consecutiu sense perdre ni encaixar cap gol en contra. El pròxim dijous els balears rebran el Màlaga a Son Moix i intentaran allargar aquesta bona dinàmica de resultats.