FUTBOL SALA
Esports20/12/2013

El Barça Alusport sua de valent per derrotar el Gran Canaria (3-2)

Els canaris han marcat primer, defensant amb encert fins entrada la segona part

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat el Gran Canaria en un partit molt igualat per 3-2. Amb aquest triomf el conjunt de Marc Carmona segueix tercer a la Lliga, el que li permet no perdre de vista l'Inter Movistar i ElPozo, primer i segon a la classificació.

El Barça s'ha trobat amb un Gran Canaria molt ben tancat al darrera, especialment després de fer el 0-1 als 10 minuts gràcies a Juanillo. Els locals han intentat empatar, i no ho han aconseguit fins els 17 minuts, quan Ari Santos ha aprofitat un rebuig del porter Dani Cabezón.

Cargando
No hay anuncios

Als 40 segons de la segona part Lin ha fet el 2-1 després d'un rebuig provocat per un xut de Jordi Torras. Gabriel semblava sentenciar el partit amb el 3-1 però els canaris han marcat quan faltaven tres minuts per al final amb un gol de Campoy, donant emoció al matx.