Barça

Les explicacions de Laporta sobre l'adeu de Messi: "Hem fet el millor per als interessos del Barça"

El president compareix en roda de premsa l'endemà que el Barça confirmés oficialment que el davanter no renovarà

2 min
El president del FC Barcelona, Joan Laporta, durant la roda de premsa

BarcelonaEl president del Barça, Joan Laporta, ha comparegut en roda de premsa l'endemà que el club confirmés oficialment que Leo Messi no seguirà vestint la samarreta blaugrana i el missatge ha sigut clar: "Hem fet el millor per als interessos del Barça", ha repetit en diverses ocasions. Laporta ha explicat que la intenció del Barça i de Messi era renovar, però que no ha sigut possible perquè la gestió de la junta anterior va ser "calamitosa", i ha afegit que renovar el contracte del davanter posava en risc les finances del club.

Roda de premsa de Laporta per explicar la marxa de Messi

Sobre la seva responsabilitat en el fracàs de les negociacions amb Messi i la plantilla per rebaixar la massa salarial, el president considera que no ha faltat "a cap promesa electoral". "L'acord existia, però no l'hem pogut complir pel límit salarial", ha dit Joan Laporta, sobre el Barça i Messi. També ha afirmat que, a partir de l'auditoria, s'ha convençut que aquesta era la millor decisió.

Messi està "enfadat"

Sobre el 10, Joan Laporta ha explicat que Leo Messi "està enfadat" perquè "volia seguir al Barça". El president ha assegurat que el jugador està assumint "la realitat", i ha detallat que, en les negociacions, "els Messi no han demanat res fora de lloc". Sobre si la situació de Messi és irreversible, Joan Laporta ha volgut ser clar. "No vull crear falses esperances". El president ha dit que tot dependria que la Lliga flexibilitzés el fair play, però que "no està previst". Anunciant ara que marxa del Barça, Messi té temps de trobar un altre club.

Aficionats al Camp Nou

Diversos seguidors del Barça s'han concentrat al voltant de l'estadi aquest divendres al matí, l'endemà de l'anunci. "Fuck you Tebas, fuck you PSG, Messi quédate" es llegia en una pancarta als afores del Camp Nou mentre Joan Laporta donava explicacions per la marxa de Messi.

Aficionats concentrats durant la roda de premsa de Laporta.
stats