BARÇA
Esports 20/02/2017

"Marxar gratis del Barça va ser una hòstia amb classe": Dani Alves, en 10 frases

En una entrevista al diari 'Abc', l'exdefensa blaugrana parla sobre la seva sortida del club

Ara
2 min
Dani Alves, en la roda de premsa prèvia al Milan

BarcelonaDani Alves, exlateral brasiler del Barça, ara al Juventus, parla al diari 'Abc' del seu pas pel club blaugrana, la seva sortida, la seva manera de celebrar els títols... resumim l'entrevista en 10 frases:

  1. "Marxar gratis del Barça va ser una hòstia amb classe. Els directius van ser molt falsos i desagraïts. No em van tenir respecte. Els que avui dirigeixen el Barça no tenen ni idea de com tractar els seus futbolistes".
  2. [Sobre la independència de Catalunya] "Jo sempre apostaré per la via del diàleg i del consens. La independència seria un error. Si Espanya i Catalunya se separen, les dues hi sortirien perdent. Juntes són més fortes".
  3. "Guanyar molts títols no et fa millor ni et porta la felicitat. Et porta una falsa vida".
  4. "La felicitat momentània no m'agrada. Per això quan he guanyat una Champions mai m'he fet tres-centes fotos amb la copa. Només és un trofeu".
  5. "El futbol és molt hipòcrita, per això estic decebut. La fama és una merda. El futbol porta enveja, hipocresia i falses amistats".
  6. "A mi no m'afecta si algú em diu negre. Les coses només t'afecten si deixes que així sigui. No odio res. Per això no m'agrada el victimisme que existeix avui a la societat".
  7. "Vivim en una societat amargada, victimista, i que posa moltes excuses per a tot. Hem de ser més feliços".
  8. "M'hauria agradat ser pilot de Fórmula 1. M'encanta conduir i l'adrenalina d'un cotxe de carreres. Quan deixi el futbol em dedicaré a la música. És la meva gran passió".
  9. "No és que no m'agradi la premsa; simplement, no m'agrada que inventin coses i manipulin. Em refereixo a la premsa esportiva de Madrid i Barcelona. Fan periodisme de barra de bar, de xarxes socials. Només els interessa el morbo, i això no és explicar la veritat".
  10. "Tota la meva baralla amb Cristiano va ser per culpa de la premsa. Si la gent sabés tot el que jo respecto Cristiano... ell va ser manipulat per la premsa".
stats