Bàsquet - Eurolliga
Esports19/01/2024

El Barça torna a la seva versió més insípida

Un Anadolu Efes molt ofensiu frena de manera cruel la ratxa de l'equip blaugrana

BarcelonaLluny del Palau Blaugrana, el Barça va recuperar la seva versió més insípida i va perdre a la pista d'un Anadolu Efes que necessita victòries per mantenir les seves opcions de classificar-se entre els deu primers de l'Eurolliga (98-74). L'equip blaugrana va patir la primera derrota del 2024 i va veure frenada de manera cruel la seva esperançadora ratxa de sis triomfs consecutius.

"No hem pogut defensar bé les situacions de bloqueig i continuació contra un rival que ha jugat molt bé", va analitzar Roger Grimau. L'entrenador, que va tenir les absències de Nico Laprovittola (molèsties musculars), Àlex Abrines (pubàlgia) i James Nnaji (procés víric), va tornar a utilitzar una rotació molt curta, de tan sols nou jugadors.

Cargando
No hay anuncios

Sovint acusat de practicar un joc individualista, l'Anadolu Efes va aprofitar 27 assistències per assegurar-se uns bons percentatges de tir al Sinan Erdem Sports Hall. Quatre jugadors locals van superar els 15 punts. "Hem compartit molt bé la pilota", va reconèixer Shane Larkin. Rokas Jokubaitis i Nikola Kalinic van ser els pocs blaugranes que van competir a bon nivell.

La primera part va ser un intercanvi de punts constant. Tibor Pleiss i Willy Hernangómez van anotar punts amb molta facilitat, aprofitant el poc nivell físic de les defenses rivals (42-39). La situació es va començar a complicar durant un tercer quart en què l'equip turc va anotar 30 punts. A poc a poc, els locals van anar ampliant la diferència. A quatre minuts pel final el partit estava ja sentenciat (94-69). El Barça va rebre 56 punts en una segona meitat per oblidar. "És una gran victòria important per a nosaltres", va opinar Erdem Can, entrenador de l'Anadolu Efes.