PREMIER LEAGUE
Esports17/12/2017

Guardiola iguala amb el City la seva millor ratxa de triomfs al Barça: 16 consecutius

Els citizens han derrotat el Tottenham amb gols de Gundogan, De Bruyne i Sterling (2)

T.p.

Barcelona16 victòries consecutives. El Manchester City sembla no tenir rival a la Premier després de derrotar sota la pluja el Tottenham de Mauricio Pochettino (4-1). Aquests 16 triomfs consecutius són el rècord de la Premier. Ara, Guardiola intentarà els 19 consecutius que va aconseguir amb el Bayern, ja que la seva millor ratxa a la lliga amb el Barça va ser precisament de 16.

L'equip de Guardiola però, s'ha topat amb un rival molt endollat que ha plantat cara, gaudint de bones ocasions a la segona part abans de caure fet miques. Sense Silva, absent per raons personals, el City ha marcat ja als 14 minuts gràcies a Gundogan. El City ha jugat amb Fernandinho, De Bruyne i Gundogan al mig del camp, cedint l'atac a Sané, Sterling i Agüero.

Cargando
No hay anuncios

A la segona part, amb Kane jugant-se la vermella per joc dur, el City ha sentenciat gràcies a un gran gol de De Bruyne (70'). El belga ha forçat un penal poc després, però Gabriel Jesús, que havia entrat al terreny de joc per Agüero, l'ha fallat. A manca de 10 minuts, una gran jugada entre Gundogan i Sané l'ha transformada Sterling en el 3-0. Sterling ha fet el 4-0 als 93 minuts i Erikssen, el gol de l'honor visitant en la darrera jugada.

Cargando

Triomf del United

Amb aquest triomf el City suma 52 punts, 11 més que el Manchester United. Els homes de José Mourinho han guanyat per 1-2 al camp del West Bromwich Albion amb gols de Lukaku i Lingard abans del descans. Gareth Barry ha fet el gol local al final. El Chelsea, tercer, també suma 38 punts després del seu triomf contra el Southamtpon.