BARÇA
Esports31/12/2016

Guardiola diu pràcticament adéu a la Premier

El City cau contra el Liverpool i es queda a 10 punts d'un Chelsea que suma contra l'Stoke la seva tretzena victòria consecutiva

A.l.

BarcelonaPep Guardiola té pràcticament impossible guanyar la Premier League. El Manchester City ha caigut 1 a 0 contra el Liverpool i s'ha situat a 10 punts d'un intractable Chelsea, que ha encadenat contra l'Stoke City (4-2) la seva tretzena victòria consecutiva. Els 'citizens', inoperants durant tot el primer temps, no han pogut remuntar el gol inicial de Wijnaldum i, tot i que a la represa s'han estirat, han estat incapaços de crear excessiu perill a prop de la porteria de Simon Mignolet. El gol de l'equip de Jürgen Klopp ha estat al minut 8, amb una jugada per banda esquerra i un poderós cop de cap del migcampista holandès arribant des del darrere.

Guardiola ha format amb un 4-2-3-1, sent Fernandinho i Touré Yayá els dos migcentres. L'aposta més conservadora del tècnic català no ha donat els resultats esperats i el Liverpool ha estat superior durant tota la primera meitat. El City ha trobat a faltar més participació de David Silva i Kevin de Bruyne, tots dos perduts enmig de la teranyina teixida per Klopp.

Cargando
No hay anuncios

El Chelsea, en canvi, ha acabat l'any amb immillorables sensacions. Tot i això, no ha estat un partit plàcid per als jugadors d'Antonio Conte, ja que el conjunt visitant ha igualat el marcador fins a dues vegades, i no ha estat fins al tram final quan ha aparegut la figura de Diego Costa per sentenciar. Gary Cahill ha estat l'encarregat d'obrir el marcador, i Willian ha fet doblet per als locals. El català Cesc Fàbregas ha estat titular a la medul·lar del conjunt 'blue', mentre que per part visitant Bojan Krkic ha entrat a la mitja hora final. Ni Pedro ni Muniesa eren en les respectives convocatòries.

Cargando

Més ha patit encara el Manchester United. José Mourinho ha vist com la seva mà dreta durant l'etapa al Reial Madrid, Aitor Karanka, ha estat a punt d'aixafar-li el final d'any. El Middlesbrough s'ha avançat al marcador al minut 67, i no ha estat fins el 85 quan ha aparegut Martial per igualar. Només un minut més tard, Pogba ha fet embogir Old Trafford marcant el definitiu 2-1. El United acaba la primera volta a 13 punts del líder, però només tres per sota del City.