PREMIER LEAGUE
Esports16/12/2017

El Chelsea derrota el Southampton a una Premier on el Newcastle de Benítez s'ofega

Un gol de Marcos Alonso ha donat el triomf als deixebles d'Antonio Conte

T.p.

BarcelonaEl Chelsea, rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, ha derrotar per 1-0 el Southampton i segueix tercer a la Premier League, per darrera dels dos equips de Manchester, el City i l’United.

Antonio Conte ha donat descans a Cesc al mig del camp, situant a la zona central a Bakayoko i Kanté, per poder reforçar l’atac amb Hazard, Willian i Pedro. El gol l’ha marcat Marcos Alonso de falta, en un partit de domini local, però on els blues no han sentenciat. A la segona part, Conte ha donat entrada a Cesc i Morata per Hazard i Pedro.El Chelsea suma 38 punts, tants com el Manchester United, que juga aquest diumenge al camp del West Bromwich Albion.

Cargando
No hay anuncios

L’Arsenal és quart amb 33 punts després de derrotar per 1-0 un Newcastle de Rafa Benítez que cau a la zona de descens. De fet, l’equip del nord ha suspès el seu sopar de Nadal com a càstig pel mal rendiment de l’equip, superat per un Crystal Palace que ha golejat 0-3 al camp del Leicester. Özil ha fet el gol dels gunners, que superen en un punt al sorprenent Burnley, cinquè amb 32 punts després del seu empat 0-0 al camp del Brighton & Hove Albion de Burno Saltor. El Liverpool, setè, juga diumenge al camp del Bournemouth.