Esports21/08/2018

El Manacor guanya el torneig espanyol sub-21 de vòlei platja

Les mallorquines es varen imposar en la final al Costa Pedra de Canàries en tres sets (15-21 / 21-19 / 16-14)

Efe

PalmaEl Club Voleibol Manacor ha guanyat el títol en la primera edició del Campionat d'Espanya de Vòlei Platja de la categoria sub-21 femenina, un torneig que s'ha celebrat a la localitat murciana de Lorca. A la gran final l'equip mallorquí es va imposar al Costa Pedra de Canàries en tres sets remuntant un 15-21 advers que acabà en victòria per 21-19 i 16-14 en els dos següents parcials.

El quadre mallorquí va aconseguir el títol en el Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca, que la Real Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) gestiona en aquesta població. A aquesta cita hi varen assistir 19 equips procedents de les Balears, les Canàries, València, Catalunya, Cantàbria, el País Basc, Andalusia, Madrid, Castella-la Manxa, Astúries i Aragó.

Cargando
No hay anuncios

El tercer lloc del podi va ser per a un altre representant balear, el Portocristo, que va vèncer en la final de consolació el Servigroup Ponent Benidorm alacantí per 21-14 i 21-12.