BÀSQUET FEMENÍ
Esports04/04/2015

El Cadí La Seu planta cara durant tres quarts però perd el primer partit de les semifinals (78-60)

Un parcial de 18-0 del Perfumerías ha estat clau ja en el darrer quart del partit

BarcelonaEl Perfumerías Avenida de Salamanca s'ha endut el primer partit de semifinals contra el Cadí La Seu (78-60). Les catalanes han plantat cara malgrat el bon partit amb les locals de Marta Fernández. Un parcial de 0-6, gràcies a la bona feina de Laura Gil i la belga Ben Hind, ha deixat el primer quart molt igualat (22-21).El Perfumerías ha reaccionat gràcies a Robinson i Marija Rezan, però abans del descans la reacció del Cadí La Seu ha empatat de nou el duel (35-35).

Al tercer quart, la bona defensa catalana ha donat ales al Cadí, i un triple d'Ana Suárez ha capgirat el marcador (48-50). Però el darrer quart ha estat de clar domini local, amb Paola Ferrari i Leonor Rodríguez clavant triples claus. Un parcial de 18-0 ha sentenciat el matx, tirant pel terra la bona feina dels anteriors quarts.

Cargando
No hay anuncios

Les jugadores locals doncs, han, posat l'1 a 0 en l'eliminatòria. La croata Marija Rezan, amb 20 punts i 12 rebots, ha estat la millor jugadora del matx. Dimecres, a la Seu d'Urgell, les de Miguel Ángel Ortega intentaran impedir l'eliminació. L'altra semifinal, entre l'Uni Girona i el Conquero, començarà diumenge, a la tarda, a Fontajau.