FUTBOL SALA
Esports07/09/2019

El Barça de futbol sala guanya el Pozo i aixeca la Supercopa d'Espanya (4-3)

Els blaugranes han patit fins a l'últim minut per a mantenir l'avantatge

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha aixecat aquesta nit la Supercopa d'Espanya després de guanyar el Pozo Múrcia sobre la pista del Multiusos de Guadalajara (4-3). L'equip d'Andreu Plaza inicia així, per la porta gran, la temporada oficial en el circuit estatal. Ha guanyat patint i arremangant-se. Els blaugranes han encarrilat el partit a la primera meitat amb un parcial 3-1 i la sensació de ser molt superiors.

El Pozo, amb 4-2, ha jugat amb porter-jugador per mirar de capgirar el resultat, a falta de 8 minuts per al xiulet final. Els murcians han estat a punt de forçar la pròrroga. Han posat contra les cordes els barcelonins, que en l'últim minut han rebut el 4-3. Andreu Plaza ha retocat la defensa en inferioritat numèrica i el Barça finalment ha acabat guanyant.

Cargando
No hay anuncios

La pitjor notícia del partit ha estat la lesió d'Esquerdinha. El jugador del conjunt barceloní ha hagut de ser traslladat a l'hospital després de fer-se mal al genoll dret. El club ha informat a través de les xarxes socials que demà se sotmetrà a proves mèdiques a Barcelona.