El Barça de futbol sala guanya el Pozo i aixeca la Supercopa d'Espanya (4-3)

Els blaugranes han patit fins a l'últim minut per a mantenir l'avantatge

Ara
Ferrao intenta fer un xut a la final de la Supercopa d'Espanya

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha aixecat aquesta nit la Supercopa d'Espanya després de guanyar el Pozo Múrcia sobre la pista del Multiusos de Guadalajara (4-3). L'equip d'Andreu Plaza inicia així, per la porta gran, la temporada oficial en el circuit estatal. Ha guanyat patint i arremangant-se. Els blaugranes han encarrilat el partit a la primera meitat amb un parcial 3-1 i la sensació de ser molt superiors.

El Pozo, amb 4-2, ha jugat amb porter-jugador per mirar de capgirar el resultat, a falta de 8 minuts per al xiulet final. Els murcians han estat a punt de forçar la pròrroga. Han posat contra les cordes els barcelonins, que en l'últim minut han rebut el 4-3. Andreu Plaza ha retocat la defensa en inferioritat numèrica i el Barça finalment ha acabat guanyant.

La pitjor notícia del partit ha estat la lesió d'Esquerdinha. El jugador del conjunt barceloní ha hagut de ser traslladat a l'hospital després de fer-se mal al genoll dret. El club ha informat a través de les xarxes socials que demà se sotmetrà a proves mèdiques a Barcelona.