Futbol Sala
Esports28/12/2013

Victòries còmodes del Barça Alusport i el Marfil Santa Coloma

Els de Santa Coloma han derrotat amb contundència l'Azkar Lugo (6-0) mentre que els blaugranes també han pogut guanyar amb solvència a Jaén (0-4)

Martí Molina

BarcelonaJornada plàcida per als dos equips catalans de la Divisió d'Honor de Futbol Sala. El Barça Alusport ha derrotat el Jaén Paraíso per 0-4 mentre que el Marfil Santa Coloma s'ha imposat amb contundència a l'Azkar Lugo (6-0).

Jaén Paraíso 0 - 4 Barça Alusport

Els blaugranes no han tingut dificultats a la pista andalusa. Els homes que entrena Marc Carmona han deixat el partit encarrilat al descans i han rematat la feina en el segon període.

Cargando
No hay anuncios

Fernandao ha obert el marcador al minut 9 i al 17, un xut d'Aicardo l'ha desviat a la seva pròpia porteria Lolo Jarque. El conjunt blaugrana ha jugat amb molta seguretat a la pista andalusa i, a banda d'anar per davant al marcador, també ha dut el pes del partit.

A la represa, Saad ha fet el tercer (29') en una jugada polèmica, ja que a l'inici ha estat a punt de sortir la pilota però ha rebotat al cos d'un dels àrbitres. La jugada ha continuat i ha acabat amb l'esfèrica al fons de la porteria. En canvi, el públic ha ovacionat el quart gol blaugrana, una genialitat d'Aicardo al minut 33.

Cargando

Marfil Santa Coloma 6 - 0 Azkar Lugo

Més fàcil ho han tingut els colomencs, que han deixat el partit sentenciat a la primera meitat amb sis gols, i l'entrenador Xavi Passarrius ha pogut fer rotacions a la represa.

Cargando

Rubén González ha obert el marcador al minut 3 i ha començat a sentenciar el partit amb dos gols consecutius al minut 14 (3-0). Després del seu 'hat trick' particular, qui ha agafat el protagonisme ha estat Alejandro Medina (15') i posteriorment Dani Salgado feia els dos darrers gols de la primera part (17' i 19') i també del partit.

Gràcies a aquests marcadors, el Barça Alusport es manté segon empatat a 38 punts amb ElPozo Múrcia, mentre que el Marfil ocupa la quarta posició amb 28 punts.