Esports05/10/2019

Anglaterra no falla i trenca el cor dels argentins al Mundial de rugbi

Els japonesos derroten Samoa i ja toquen els quarts de final

T.p.

BarcelonaL'Argentina no serà als quarts de final del mundial de rugbi per primer cop des de l'any 2003, després de perdre per 39-10 davant Anglaterra, en un partit dur en què els Pumas han estat penalitzats per una vermella que els ha deixat en inferioritat numèrica als 17 minuts.

La derrota deixa Anglaterra i França com els dos equips del seu grup que passaran a quarts de final. L'Argentina ha començat guanyant gràcies a un xut de Benjamín Urdapilleta (0-3), però Jonny May, brillant, ha reaccionat amb el primer assaig del partit. Ha estat amb 5-2 al marcador quan el segona línia Tomás Lavanini ha estat expulsat per un placatge alt a Farrell. Els argentins han aguantat fins als darrers minuts de la primera part, quan dos assajos, d'Elliot Daly i Ben Youngs, han trencat el partit 15-3. A la segona part ha seguit el festival anglès amb els assajos de George Ford i Jack Nowell. L'únic assaig argentí ha estat de Matías Moroni. L'assaig final d'Anglaterra ha arribat en el minut 79, gràcies a Luke Cowan-Dickie i amb èxit en la conversió de Farrell (39-10).

Cargando
No hay anuncios

Els japonesos somien

En els altres partits del dia, Austràlia no ha fallat contra l'Uruguai (45-10), i els amfitrions japonesos han derrotat Samoa (38-19). El Japó, que mai ha arribat als quarts de final, lidera el grup A amb tres victòries i, abans del duel contra Escòcia, és a un sol pas de fer història.