Espanyol
Esports 27/09/2013

Álex Fernández: "La identitat d'aquest equip és el sacrifici de tots"

El migcampista de l'Espanyol lloa l'energia amb què l'equip va intentar remuntar a El Madrigal i aplaudeix les rotacions d'Aguirre

Efe
1 min
Álex Fernández en roda de premsa

Cornellà de LlobregatÁlex Fernández ha assegurat a l'entrenament d'aquest divendres al matí a Cornellà-el Prat que "la identitat d'aquest equip és el sacrifici de tots", cosa que, segons el futbolista, es va veure dijous en la derrota contra el Vila-real.

"Anàvem perdent 2-0 i vam tenir l'oportunitat d'empatar. Sempre ens esforçarem al màxim per treure resultats positius. Vam donar la cara davant un bon rival i ara toca treballar per tornar a sumar els tres punts diumenge, és l'única manera de donar-li la volta a la derrota", ha comentat l'exjugador del Reial Madrid Castella.

D'una altra banda, Álex Fernández ha valorat les nombroses rotacions que el tècnic, Javier Aguirre, va realitzar dijous a l'onze inicial a El Madrigal: "Això demostra que l'entrenador compta amb tota la plantilla. No li tremola el pols i vol que tots tinguin minuts per l'esforç que estem fent", ha subratllat.

A nivell personal, el jugador s'ha mostrat "molt content" d'haver entrat a l'equip titular. "Hi ha competència sana i és dur entrar. M'esforçaré perquè les oportunitats tornin a sorgir. Intentaré donar el millor de mi i ajudar l'equip el màxim possible", ha comentat.

Finalment, Álex Fernández ha afirmat que el pròxim partit davant el Getafe, aquest diumenge, "és una bona oportunitat per seguir enganxats a les posicions de dalt". "El Getafe és molt lluitador, s'esforça per treure punts en qualsevol camp i serà un partit complicat", ha sentenciat.

stats