Enric Mas, de la Vuelta a Espanya a voluntari de la Mallorca Handbike Tour Toyota

Rafal Wilk guanya la segona etapa de la competició, que aquest dissabte arriba a la muntanya amb un recorregut de 53 km amb el far de Formentor com a protagonista

Divendres es va disputar la segona etapa de la quarta edició de la Mallorca Handbike Tour by Toyota, organitzada pel Meridià Club Esportiu. La distància recorreguda pels participants constava de 57 km i 500 m de desnivell.

Després d'un tram neutralitzat de 5 km, els corredors varen realitzar dues voltes a un circuit tancat que finalitzava a Muro.

 

La intermitent tempesta no va dissuadir ni els hanbikers ni els voluntaris, entre els quals hi havia el mallorquí Enric Mas Nicolau. L'organització agraeix a Enric la seva participació en aquesta edició. Recordem que Enric Mas es va classificar en segona posició de la general de la Vuelta a Espanya 2018.

El guanyador de la segona etapa, Rafal Wilk, va travessar la meta a Muro després de completar el recorregut en 1 h 48’. En segona posició, el va seguir de ben a prop Johan Reeckers. Tots dos corredors ja han disputat i coronat la correguda en edicions passades.

Aquest dissabte, es disputarà l'etapa reina de la Mallorca Handbike Tour by Toyota. L'etapa de muntanya, amb un total de 53 km i 900 m de desnivell, serà la prova més dura de tota la competició i, alhora, la que presumeix de les vistes més espectaculars, ja que a la meitat del recorregut tindrà com a protagonista el far de Formentor.

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF