Futbol

El Tottenham valora una altra oferta per Bale al marge de la del Reial Madrid

Segons la cadena britànica BBC, el club londinenc segueix estudiant ofertes pel jugador i no encara un acord tancat amb l'equip de Florentino Pérez

El Tottenham està valorant una altra oferta de compra per Gareth Bale , al marge de la del Reial Madrid , segons una font del club londinenc recollida aquest dilluns per la BBC .

D'acord amb el canal britànic, tot i que el club que presideix Florentino Pérez continua sent el favorit per fitxar el gal·lès , de 24 anys , la mateixa font del club afirma que no s'ha arribat encara a cap acord amb l'entitat espanyola .

Es desconeix el nom del suposat club que hauria fet una altra proposta de compra per Bale, encara que el Manchester United també ha estat vinculat aquest estiu amb el migcampista , segons la cadena .

Per la seva banda, el diari britànic 'Daily Mail ' afirma aquest dilluns que el Tottenham hauria arribat diumenge a la nit a un acord amb el Reial Madrid pel traspàs del jugador per 100 milions d'euros i ja seria lliure per incorporar-se al Bernabéu.

El president dels Spurs , Daniel Levy , ha estat recentment a Madrid amb Florentino Pérez i amb l'agent de Bale , Jonathan Barnett , i amb el director esportiu del Tottenham , Franco Baldini , una visita que va avivar els rumors sobre la marxa del gal·lès .