El campionat de Mallorca de curses de muntanya tindrà un traçat de 66 km i 5.000 metres d'altura

La Mallorca 5000 Skyrunning és una prova d'ultradistància que es disputarà el pròxim 29 de setembre

El pròxim 29 de setembre es durà a terme la tercera edició de la Mallorca 5000 Skyrunning , una cursa  organitzada pel club de Muntanya  Matinam x Somiar d'Inca.

La competició va ser presentada aquesta setmana a la capital del Raiguer pels membres del club i pel batle d'Inca,  Virgilio Moreno, el president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada,  Xisco Colom, i representants dels patrocinadors Quely, Coca-Cola, Reale Seguros, BMW Proa, Mercantil, Polígono i Construcciones Risco.

Les principals novetats són que la cursa serà el Campionat de Mallorca de curses per muntanya d'ultradistància i que l'organització presenta un recorregut amb més dificultats que en altres edicions.

La Mallorca 5000 Skyrunning  donarà la sortida a les 6 del matí i finalitzarà al Calvari de Pollença. Es tracta d'un traçat de 66 quilòmetres i 5.000 metres d'altura i farà sis cims: l' Ofre , na Franquesa, la Rateta, Massanella, el Prat i el Tomir. Uns 120 corredors de muntanya prendran la sortida i durant el recorregut seran assistits per uns 90 voluntaris. Com a sorpresa final, els corredors, quan arribin a Pollença, hauran de pujar els escalons del Calvari per finalitzar la prova.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF