Esports 18/11/2017

El Barça Lassa recupera el liderat en golejar el Llevant (4-0)

Els blaugranes tornen a igualar en punts el Movistar, al qual superen gràcies al 'goal average'

Aicardo celebra el primer gol del partit contra el Llevant

BarcelonaEl Barça Lassa ha recuperat el liderat de la Lliga Nacional de Futbol Sala en derrotar amb solvència el Llevant (4-0). Aicardo i un 'hat trick' de Rivillos han tornat a situar els blaugranes al capdavant de la classificació després que Movistar Inter hagi caigut derrotat a la pista del Saragossa (3-2). Els blaugranes tenen un 'goal average' favorable de 36 gols, i els madrilenys, de 34.

El conjunt d'Andreu Plaza ha mostrat una gran solvència defensiva, i així ha deixat per tercer cop aquest curs el rival sense marcar. Els valencians han arribat poc a la porteria de Paco Sedano i, quan ho han fet, han topat contra la inspiració del porter. En atac, els blaugranes han tret rèdit d'una jugada d'estratègia per obrir la llauna, quan Aicardo ha rematat una falta servida per Tolrà (min 13).

Tot i el curt marcador amb què s'ha arribat al descans, els blaugranes han posat la directa a la represa, i Rivillos s'ha encarregat de tancar el partit en culminar dues passades del mateix Aicardo i de Tolrà, i una acció a porteria buida en l'últim minut en què el Llevant jugava amb un porter jugador. El pròxim partit del Barça Lassa serà a Pescara, a l'Elite Round.

El Catgas Energia, per la seva banda, va patir aquest divendres la tercera derrota consecutiva a la Lliga després de caure a la pista de l'Osasuna Magna per 3-2.