Esports 16/12/2018

L'Atlètic Balears acarona el lideratge de Segona B amb la setena victòria consecutiva a Son Malferit

Els blanc-i-blaus guanyen el Badalona per 1-0 amb un gol de Rubén i dissabte jugaran contra el Lleida amb l'objectiu de ser primers

Ara Balears
Els jugadors de l'Atlètic Balears celebren el gol de la victòria a Son Malferit

PalmaManix Mandiola ha recuperat per a aquest partit Alberto Villapalos, si bé el madrileny ha començat el partit des de la banqueta. El tècnic d'Eibar ha repetit el mateix onze que la setmana passada va empatar davant el València Mestalla, amb l’objectiu de continuar sent forts a Son Malferit.

Carl en porteria, línia defensiva formada per Kike, Guasp, Vallori i Rubén González. Centre del camp amb Rovirola i Fullana en el doble pivot, amb Canario a la dreta, Samuel a l’esquerra i en punta Nuha i Marcos. La primera part ha estat una mica estranya, sense dominador clar i amb un bon Badalona plantat a Son Malferit. Tanmateix, l’ATB ha tingut les seves ocasions. En el minut 5 de partit, De la Espada ha fet una gran volea alta que ha fregat el travesser.

En el minut 9 partit ha arribat l’1-0 per mitjà de Rubén. Falta lateral molt ben treta per part de Fullana i el central s’ha avançat al porter per rematar de cap a la xarxa. En el 13, el Badalona ha fet la rèplica. Mal refús de Fullana que Natalio ha estat a punt d’aprofitar, però Carl l'ha aturat.

El Badalona tenia la pilota i la penjava amb cert perill, però l’ATB, quan atacava, ha fet arribar perill, també. En el 31 ha tornat a disparar una mica amunt en un rebot des de dins l’àrea. Gran ocasió. En el 36 el Badalona hauria pogut empatar. Albarrán ha guanyat l’esquena a Biel Guasp i la seva centrada ha estat rematada al pal per Chaco. Son Malferit ha emmudit. En el 42, Marcos ha disparat per sobre del travesser un lliure indirecte des de la frontal. Samuel s'ha mostrat incisiu en la primera meitat, però el Badalona generava perill amb cada cop de pilota.

Després del descans, el tècnic visitant Calderé ha fet entrar Agudo pel defensa Escudero per estirar el seu equip. Un moment clau del partit ha estat en el minut 47 i en el 51, amb la doble groga de Chaco, que ha estat expulsat. De totes maneres, l’equip català no ha notat gens el fet de jugar amb 10, ja que ha continuat lluitant. En el minut 55, Samuel ha fet una gran jugada: Canario ha deixat la pilota a Marcos i el pollencí ha rematat amunt. Una gran jugada que hauria pogut servir per marcar el 2-0. La resta de la segona part ha estat un partit d’anada i tornada.

El Badalona ha intentat generar perill i l’ATB ha hagut de sentenciar en alguna contra, però Hugo, dues vegades, a través de diferents u contra u contra el porter Morales, no ha concretat; ni Villapalos, que també davant el porter visitant hauria pogut sentenciar el partit. Hugo, Villapalos i Adri han sortit durant la segona part per Nuha, Canario i Marcos per donar frescor a l’equip. Al final, setena victòria consecutiva a casa de l'Atlètic Balears, que permet classificar l’equip en tercera posició, a tan sols dos punts del líder, el Lleida, el pròxim rival el dissabte 22 de desembre a les 12.00 hores.

Atlètic Balears: 1. Carl, 2. Kike López, 3. Guasp, 4. Vallori, 5. Rubén González. 6. Marc Rovirola, 7. Canario (64 ’17. Hugo), 8. Marcos de la Espada (79′ 18. Adri), 9 Nuha, 10. Fullana i 11. Samuel Shashoua.

Badalona 1. Morales, 2. Albarrán, 3. Escudero (15. Agut), 4. Robusté, 5. Moyano, 6. Estellés, 7. Robert (60 ’17. Giva), 8. Nana (74′ 16. Moha), 9. Chaco, 10. Natalio i 11. Marc Carbó.

Gols: 1-0 Rubén 9′

Àrbitre: Pedro Eugenio Muñoz (comitè madrileny)

Ha amonestat l’ATB: Biel, Canario i Marcos.

Ha amonestat el Badalona: Albarrán, Morales, Estellés, Giva. I ha expulsat per doble groga Chaco (47' i 51’).