Microsites Salut 09/02/2018

L’Hospital de Manacor anuncia canvis en la circulació i en els accessos a Urgències a causa de les obres d’ampliació de l’edifici

Només podran accedir a Urgències els vehicles que traslladin pacients i durant les obres es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant per malalt

Ara Balears
2 min
L’Hospital de Manacor anuncia canvis en la circulació i en els accessos a Urgències a causa de les obres d’ampliació de l’edifici

ManacorLa setmana que ve començaram les obres de reforma i ampliació de l’àrea d’Urgències de l’Hospital de Manacor i per això es produiran canvis de circulació en els accessos en vehicle al servei d’Urgències. Està previs que entre els dies 12 i 16 de febrer s’instal·lin nous senyals i indicadors perquè puguin orientar-se tots els que hagin d’acudir en cotxe a les urgències hospitalàries. Des de l’Hospital de Manacor recorden, a més que pel vial d’accés a Urgències només hi poden passar els vehicles que traslladin pacients.

Mentre durin les obres es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant per cada pacient del Servei d’Urgències. A la porta d’entrada s’entregarà una targeta d’autorització per cada acompanyant, que s’haurà de tornar en sortir. Més tard hi podrà entrar un altre acompanyant, però només un per pacient.

Les obres de la primera fase d'ampliació de l'Hospital de Manacor, que han de començar la setmana que ve, suposaran la reforma i l’ampliació de l'àrea d’Urgències amb dues plantes d'uns 500 m2. Una planta soterrada acollirà diverses dependències no assistencials i el taller d’electromedicina, mentre que la planta principal serà una nova àrea d’observació amb 16 boxes i una àrea diferenciada per a l’atenció pediàtrica. Les obres de reforma duraran aproximadament un any i tres mesos i el cost previst en el Pla director per a aquesta fase és de 2,3 milions d'euros.

L’Hospital de Manacor no aturarà l’activitat mentre durin les obres i per això entre els dies 12 i el 16 de febrer s’instal·laran els nous senyals indicadors dels canvis en la circulació, per orientar els vehicles que traslladin pacients al servei d’Urgències, que seran els únics que podran passar pel nou vial. on només podran passar els vehicles que traslladin pacients. Cal recordar també que només estarà permès que entri al servei un sol familiar amb cada pacient. Totes aquestes noves regulacions es poden trobar en un fullet informatiu que es repartirà als centres de salut, a les farmàcies i als ajuntaments.

Des de l’Hospital de Manacor recorden que abans d’acudir al Servei d’Urgències, és important que consulteu el metge o la metgessa de família en el centre de salut, o fins i tot el servei del 061 anomenat “Salut respon”. Des de l’Hospital, a més, demanen disculpes per les molèsties que les obres pugin ocasionar als usuaris.

stats