Economia 11/11/2020

El sector de l'oci nocturn reclama allargar els ERO fins al maig

També exigeixen que es liquidin totes les quantitats pendents als treballadors afectats pel tancament de les seves empreses

Ara Balears
1 min
La concentració del sector de l'oci nocturn s'ha fet davant de l'oficina del SEPE de Palma.

PalmaEmpresaris i treballadors del sector de l'oci i els espectacles s'han concentrat aquest dimecres davant de l'oficina del SEPE de Palma per reclamar que s'estengui la vigència dels ERTO fins a principi del mes de maig de 2021.

L'Associació Balear de l'Oci Nocturn i Entreteniment (Abone), que ha organitzat l'acte, ha exigit activar immediatament el pagament únic de tots els errors comesos pel SEPE durant la primera fase dels ERTO i que es liquidin totes les quantitats pendents als treballadors afectats pel tancament de les seves empreses.

El president d'Abone, Jesús Sánchez, ha recalcat que "som l'únic sector que està tancat per imperatiu legal i ens sentim abandonats per les administracions". Els empresaris també han demanat que es fixin els criteris d'aplicació i interpretació dels diferents tipus d'ERTO en el sector i que es recuperin les exempcions al 100% de les cotitzacions socials dels treballadors.

stats