Economia 23/02/2021

La plataforma Vacunes, Salut i Economia reclama a la delegada del govern a les Balears una vacunació massiva

El portaveu, Miquel Munar, creu que és crucial per salvar l'economia de les Illes

i
Ara Balears
1 min
El portaveu de la Plataforma Vacunes, Salut i Economia, Miquel Munar, i la delegada del Govern a les Balears, Aina Calvo

El portaveu de la plataforma Vacunes, Salut i Economia, Miquel Munar, s'ha reunit aquest dimarts amb la delegada del govern a les Balears, Aina Calvo, a qui li ha traslladat la necessitat d'una vacunació massiva per poder assegurar la temporada turística i, d'aquesta manera, "salvar l'economia de les Illes". Munar ha demanat també que en el procés de vacunació s'incloguin els residents europeus sense empadronar, els treballadors que venen a les Illes a treballar per la temporada i que no s'hagin vacunat a les comunitats d'origen o els col·lectius que no tinguin acreditada la seva residència, tant a Espanya com a les Balears, a més d'aquells que no tinguin permisos de residència a Espanya.

El portaveu ha reclamat a la delegada en quines condicions es plantejarà l'anomenat "passaport sanitari", ja que, assegura, són qüestions de "vital importància per poder tenir una temporada en les condicions més segures possibles". A més, és un tema clau per garantir que els visitants, tant de l'Estat com estrangers, puguin venir de vacances a les Balears d'una manera segura, ha explicat.

Segons ha informat l'agrupació en un comunicat, la delegada del govern ha expressat que posarà en coneixement dels diferents ministeris totes les qüestions que li han traslladat, ja que són "crucials" per accelerar els processos de vacunació.

stats