Economia 03/01/2022

El petit comerç de les Balears comença les rebaixes

L'objectiu és remuntar les vendes i millorar el benefici econòmic de les festes de Nadal

ARA Balears
1 min
Un comerç durant les rebaixes.

PalmaEl petit comerç de les Illes Balears ha donat el sus a la campanya de rebaixes aquest dilluns 3 de gener. Tot i que tradicionalment aquesta campanya començava després dels Reis, són molts els comerços que ja han anunciat descomptes en els seus productes amb l'objectiu de remuntar les vendes i millorar el benefici econòmic durant les festes de Nadal.

El president d'Afedeco, Antoni Gayà, ha explicat a Europa Press que l'evolució de la pandèmia ha frenat les compres i els comerciants esperen que ara, amb aquest inici de les rebaixes, la situació millori. "Els comerciants afronten aquesta campanya de rebaixes amb més optimisme que l'any passat i amb l'objectiu que aquests descomptes reactivin el mercat i moguin l'economia", ha assegurat Gayà.

Per altra banda, el president de Pimeco, Toni Fuster, ha assegurat que s'espera que la gran majoria de productes estiguin rebaixats un 20% o un 30% i que s'espera que la resposta dels clients permeti a molts comerços sortir de la crisi en la qual es troben immersos. A més, ha criticat que s'hagi avançat l'inici de la campanya de rebaixes, però ha reconegut que el petit comerç es veu obligat a seguir les lleis que marquen les grans empreses i els negocis en línia per poder lluitar d'alguna manera contra ells.

Igual que Gayà, Fuster ha assegurat que l'augment de casos i l'expansió del coronavirus a l'Arxipèlag han frenat les compres durant aquestes festes de Nadal i ha remarcat que espera que aquestes rebaixes suposin una millora diferencial en les vendes.

stats