Economia 17/10/2018

L'Associació Innovem revoluciona la novena edició amb importants novetats

Es durà a terme l'Innovem Fest, totes les activitats es concentraran en un sol dia i s'ha creat un espai per iniciar els més petits en les noves tecnologies

Ivan Martín
1 min
La sala multifuncional d'Es Mercadal reunirà de nou a tots els joves emprenedors que volen millorar la seva formació.

MaóEs Mercadal acollirà el 9 de novembre la novena edició d'Innovem, la trobada per excel·lència de les noves tecnologies a Menorca. L'Associació Innovem organitza aquesta iniciativa, que presenta importants novetats. En primer lloc, es durà a terme l'Innovem Fest, un espai anual de persones i projectes per parlar d'innovació empresarial, crear sinergies i comunitat. Una altra novetat és que totes les activitats es concentraran en un sol dia, a diferència d'anteriors convocatòries, que impulsaven accions durant tot un cap de setmana.

El títol de la novena edició d'Innovem és 'Obrim la mirada', i entre els ponents destaquen el fundador i CEO de Recursos Humans i Mindfulness Trainer, Francesc Roca, el president de Lead to Change, Xavier Marcet, el fundador i CEO de Neurodigital, Luis Castillo, la tècnica de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària, Marta Garrón, i el fundador i CEO de Sea2See, François van den Abeele, entre d'altres. D'altra banda, també hi haurà un espai per a nins amb el repte que s'iniciïn en les noves tecnologies. El youtuber mallorquí i creador del canal 'Uep, com va?' Miquel Montoro encapçalarà l'Innovem Júnior.

A les nou edicions d'Innovem hi han assistit 4.485 assistents, 15.300 les han seguit per 'streaming', i s'han presentat 142 projectes empresarials, 17 tallers i 30 activitats de 'networking'. A més, s'han superat els 1.100 seguidors a Twitter i els 1.200 a Facebook.

stats