Economia 14/11/2020

Una dotzena d'hotels amb 1.800 places continuen oberts al novembre a la Platja de Palma

L'ocupació d'aquest mes i de desembre no arribarà al 20%, segons les previsions de la patronal de la zona

Ara Balears
1 min
Hotels a la Platja de Palma

PalmaLa Platja de Palma manté al novembre 12 hotels oberts amb una oferta de 1.849 places, segons ha informat aquest dissabte la presidenta de l'associació d'hotelers de la zona, Isabel Vidal. L'ocupació d'aquest mes i de desembre no arribarà al 20%, segons les previsions de la patronal.

L'ocupació de setembre va oscil·lar entre l'11% i el 31% en els hotels que varen estar oberts, mentre que a l'octubre hi va haver fins a un 27% de places ocupades. A l'estiu hi va haver 109 hotels oberts, que representaven el 56% dels allotjaments turístics de la Platja de Palma.

Els turistes espanyols varen ser els clients que més varen visitar la zona (38%) al setembre, seguits pels alemanys (30%) i els francesos (12%). A l'octubre, però, el 59% dels turistes varen ser espanyols, mentre que un 17% procediren d'Alemanya.

Isabel Vidal ha afirmat que la Platja de Palma es manté operativa malgrat la pandèmia. "Continuam oberts perquè som optimistes i creim que l'anunci sobre la necessitat de proves amb resultat negatiu per entrar al país reforça la imatge de Mallorca com a destinació segura", ha explicat la presidenta de l'associació hotelera.

Vidal s'ha referit al fet que Espanya exigirà a partir del 23 de novembre als viatgers internacionals –per via aèria i marítima– que presentin un resultat de PCR negatiu de les darreres 72 hores si provenen d'un país de risc pel coronavirus.

stats