Economia 13/12/2021

Foment del Turisme lliura els seus guardons i premia la sostenibilitat i els recorreguts empresarials

María José Moreno Martín, directora de l'Escola de Turisme Felipe Moreno; Miquel Ramis, president del Grup Garden Hotels, i Margalida Magraner, creadora del 'Majorca Daily Bulletin', han estat els guardonats

ARA Balears
1 min
La gala s'ha celebrat al Gran Hotel de Palma.

PalmaLa fundació Foment del Turisme ha entregat aquest dilluns vespre els seus premis anuals. A part de diversos reconeixements, ha lliurat tres medalles d'or. Aquest any els premis han estat per a la directora de l'Escola de Turisme Felipe Moreno, María Jesús Moreno Martín; el president del grup Hotels Garden, Miquel Ramis Puiggròs i, pòstumament, la creadora del 'Majorca Daily Bulletin', Margalida Magraner Marcus.

Pel que fa a Moreno, se li ha atorgat la distinció per l'elaboració de la seva tesi doctoral enfocada en el turisme nàutic de les Illes. A Miquel Ramis se li ha donat amb motiu de ser una cadena hotelera enfocada en l'economia circular, tal com demostra el recent certificat que li ha lliurat l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor). Finalment, la darrera medalla ha estat per a Margalida Magraner i la seva labor durant més de 20 anys de recorregut del 'Majorca Daily Bulletin', centrat a explicar l'actualitat mallorquina a un dels països emissors de turisme més important per a l'illa, Anglaterra.

A més, han rebut distincions l'hotel Illa d'Or, de Pollença, pel seu 90è aniversari; l'aeroport de Son Bonet per complir 100 anys i també l'Arabella Golf Manager pel seu compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient.

Hi ha estat present el conseller de Turisme del Consell de Mallorca, Andreu Serra, que ha aprofitat per destacar que el turisme està en un moment vital ple d'oportunitats. "Les nostres empreses han demostrat la seva vàlua i una prova d'això són aquests premis", ha dit Serra.

stats