Economia 27/12/2018

La família Ferrer comprarà sis cellers al grup Freixenet

L'operació costarà 15 milions d'euros

Ara
1 min
Pere Ferrer i Andreas Brokemper, coconsellers delegats de Freixenet després de la integració amb Henkell

BarcelonaLa família Ferrer comprarà els cellers del grup Freixenet fora de Catalunya i la filial que té a l'Argentina, segons han confirmat diverses fonts de l'empresa a Europa Press.

Segons ha publicat 'Expansión' aquest dijous, Pedro Ferrer Noguer, un dels dos consellers delegats del grup, serà el comprador dels sis cellers i pagarà 15 milions d'euros per aquesta operació.

Els cellers que adquirirà la família Ferrer seran els cellers Vionta (Rías Baixas), Valdubón (Ribera del Duero), Solar Viejo (La Rioja), Morlanda (Priorat), Fra Guerau (Montsant) i l'argentina Finca Ferrer.

L'operació està previst que es formalitzi abans del 31 de juliol i s'espera que les marques comprades continuïn sent comercialitzades per Freixenet a través d'un contracte de serveis amb la família Ferrer.

Aquesta adquisició arriba després que Henkell, la filial de vins espumosos del Grup Oetker, comprés el 50,67% de les accions de Freixenet.

El president d'honor de Freixenet i pare de Pedro Ferrer, José Ferrer, va subscriure una ampliació de capital amb la qual va elevar la seva participació en el grup, amb la qual cosa ell i el seu nebot, Josep Lluís Bonet, van passar a posseir un 50% de Freixenet, mentre que el 50% restant el controla el grup alemany Henkell.

stats