Sindicats
Economia 15/11/2022

Dimiteix la responsable de finances de CCOO a les Balears per "irregularitats"

Un grup de treballadors del sindicat de Madrid ha arribat a les Illes per esclarir els fets

ARA Balears
1 min
Seu de CCOO a les Balears

PalmaLa secretària general d'Administració i Finances del sindicat CCOO Balears, Marga Vicens, ha presentat la dimissió després que es detectassin partides "no prou justificades" en les seves tasques dins el sindicat.

La delegació de Comissions Obreres a l'Arxipèlag ha explicat que durant una revisió rutinària van trobar moviments i quanties econòmiques "no suficientment justificades" i davant aquests fets iniciaren una investigació. Aquesta recerca i investigació va arribar a Madrid, on la delegació general a l'Estat ha decidit enviar un equip per investigar els fets i determinar si la secretària general d'Administració i Finances del sindicat va actuar correctament o es tracta d'un cas de corrupció.

Un cop l'equip d'investigadors de Madrid arribà a les Balears i s'entrevistà amb Marga Vicens aquesta va presentar immediatament la dimissió. Tot i haver dimitit, des del sindicat assenyalen que encara no s'ha demostrat que les suposades irregularitats en les partides econòmiques del sindicat siguin certes, ni tampoc la culpabilitat de Vicens.

stats