Rebaixes
Economia 02/01/2023

Les Balears són la comunitat de l'Estat que menys llocs de feina crearà durant les rebaixes

Està previst que se signin 450 nous contractes

ARA Balears
1 min
Un comerç durant les rebaixes.

PalmaLes Balears crearan 450 nous llocs de feina durant les rebaixes, la xifra més baixa de tot l'Estat i molt per sota de la gran majoria de comunitats autònomes. Segons l'estudi de l'empresa de treball temporal Adecco, tot i ser la més baixa encara és un 6% més elevada que la que es va registrar durant la campanya de rebaixes de l'any passat.

L'empresa de treball temporal ha explicat que en el conjunt de l'Estat se signaran 202.000 nous contractes, un 9,3% més que en el mateix període del 2022. Aquestes xifres refermen que l'Arxipèlag es troba a la coa de creació de llocs nous de feina i és una de les darreres pel que fa a l'increment de la contractació durant aquesta campanya. Des d'Adecco assenyalen que una de les grans causants del poc increment de nous contractes laborals durant les rebaixes és el comerç electrònic que any rere any continua creixent i guanyant terreny a les tendes físiques.

A més, destaquen que la gran majoria dels illencs van fer grans compres abans i durant les festes de Nadal i aquest fet provoca que s'esperi un increment de compres més controlat que altres anys durant les rebaixes.

stats