Economia 11/03/2022

Armengol demana que Europa limiti el preu de l'energia amb urgència

La presidenta ha fet una piulada per Twitter en què demana contundència a la Unió Europea i que actuï "pel bé de tothom"

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

PalmaLa presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha fet un missatge per Twitter en què demana que la Unió Europea "sigui contundent" i limiti el preu de l'energia. Armengol ho ha demanat amb urgència, atesa la situació de pujada contínua dels preus que s'estan patint.

La presidenta ha constatat que "Putin ha agreujat el problema" de la pujada del preu del combustible i l'electricitat, "i cal que Europa actuï de manera immediata pel bé de tothom". A més, ha fet esment que l'Estat ja fa cert temps que ho demana.

Això no obstant, la UE sembla que no està per posar-s'hi. Justament avui, ha anunciat que ajorna fins a final de mes qualsevol mena d'acció per abaixar el preu de la factura del llum. Així, la Comissió Europea es dona dues setmanes per presentar als líders propostes específiques per abordar l'encariment de l'electricitat amb vista a la nova reunió, que tindrà lloc el 24 i el 25 de març.

stats