Economia 26/03/2022

Armengol celebra "l'excepció ibèrica" que permetrà a l'Estat abaixar el preu de l'energia

La presidenta del Govern ho ha catalogat de "fita sense precedents"

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha celebrat que els líders europeus hagin acordat una "excepció ibèrica" que permetrà a l'Estat i a Portugal poder acollir-se a mesures per abaixar el preu de l'energia. Armengol ho ha comunicat a través d'un missatge al seu compte de Twitter.

La presidenta ha catalogat el pacte com "una fita sense precedents, que abaixarà la factura del llum a tots els ciutadans i les empreses de les Illes i a l'Estat". A més, hi ha afegit un clam reivindicatiu envers Europa: "El sud es fa escoltar", ha exclamat la presidenta.

Alhora, també ha aprofitat per donar l'enhorabona al president del govern d'Espanya, Pedro Sánchez, per "la bona feina i la bona política", que dona resultats, ha dit la dirigent autonòmica. També ha fet esment que "ha costat, s'ha lluitat i s'ha aconseguit".

Cal recordar que va ser aquest divendres quan el president Sánchez va anunciar que s'havia arribat a un acord amb els líders europeus sobre una "excepció ibèrica", que permetrà a l'Estat i a Portugal adoptar mesures per abaixar el preu de l'energia. Sánchez ho va anunciar de manera conjunta amb el president de Portugal, Antonio Costa.

stats