Cultura 01/02/2021

La UIB i l'Escola Universitària Adema estudien oferir el grau de Belles Arts a les Illes Balears

Professionals i experts treballaran en el pla d'estudis durant els propers mesos

1 min
Alumnes de l'Escola Universitària Adema durant una classe

L'Escola Universitària Adema, centre adscrit a la UIB, vol impartir el grau universitari de Belles Arts. Així ho ha proposat a la Universitat de les Illes Balears (UIB). El president del patronat d'Adema, Diego González, explica que “encara queden algunes fases per cobrir”, però assegura que la idea és posar en marxa aquest projecte i continuar apostant per nous títols universitaris a les Illes.

En aquest sentit, Diego González ha explicat que aquesta iniciativa neix de la necessitat d'impartir Belles Arts, uns estudis que “tenen una bona acceptació entre els estudiants illencs”. Cada any, asseguren des d'Adema, s'incrementa el nombre d'alumnes que opten per fer el Batxillerat artístic i cada vegada són més aquells que desitgen continuar els seus estudis seguint una formació superior reglada que els permeti millorar els seus coneixements i adquirir habilitats, competències i destreses”.

Els coneixements que integren el títol s'estructuraran en 240 crèdits europeus i quatre cursos acadèmics, seguint la recomanació del Llibre Blanc de Belles arts (Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i l'Acreditació. 2004). La proposta del pla d'estudis s'anirà treballant durant els propers mesos per part d'una comissió d'estudi, formada per experts pertanyents a la Universitat de les Illes Balears i l'Escola Universitària Adema, així com representants importants del món de la cultura balear.

stats