Cultura 09/06/2021

Tornen les Nits a la Fresca d'Andratx el mes de juliol

Acabaran dia 5 de setembre amb un espectacle de 'Mamma Mia'

ARA Balears
1 min
Presentacio de les Nits a la Fresca

AndratxAndratx ha presentat aquest dimecres la 21a edició del cicle de Nits a la Fresca, que arrancarà dia 1 de juliol, amb l'inici del Festival Ponent. Anirà de la mà de l'asturià Rodrigo Cuevas i el seu espectacle Trópico de Covadonga i donarà lloc a un estiu replet d'espectacles a tot el municipi. Aquest cicle acabarà dia 5 de setembre amb el musical Mamma Mia, amb la banda sonora de Son Rapinya i d'Andratx, apunta el Consistori en una nota.

Aquestes nits estaran marcades per les mesures contra el coronavirus, amb aforament limitat i mesures de seguretat. "Cal donar suport a la cultura, una de les activitats més perjudicades per la pandèmia", apunta la regidora d'aquesta àrea, Ruth Mateu, qui també ha destacat que alguns concerts seran gratuïts o tindran un preu simbòlic per facilitar-hi l'accés.

En concret, hi haurà 18 concerts, de diferents estils, que aniran des de la Lírica fins al jazz, blues, rock en català, havaneres, swing i òpera, entre d'altres. Pel que fa als artistes, els més destacats són Anegats, Andreu Valor, Salvatge Cor, Arts Musicae i Diablous in Musica, entre d'altres. A més, enguany, els grups locals tindran un paper destacat.

stats