Còmic
Cultura 15/07/2014

Thor canvia de sexe als còmics

Marvel anuncia que a partir de l'octubre un nou personatge femení prendrà el lloc del fill d'Odin com a Deessa del Tro

Ara
1 min
Thor en la seva nova encarnació femenina (Marvel)

BarcelonaL'editorial Marvel ha revolucionat el món del còmic amb l'anunci del canvi de sexe d'un dels personatges més mítics de la casa. A partir de l'octubre, Thor serà una dona. I no es tractarà d'un encanteri de Loki o d'una operació de canvi de sexe del fill d'Odin, sinó d'un nou personatge femení que reclamarà el martell màgic de Mjölnir i, per tant, passarà a encarnar la figura del Déu del Tro.

"La inscripció del martell de Thor diu 'Qui que aixequi aquest martell, si ELL és digne, posseirà el poder de Thor'. Bé, ja és hora d'actualitzar la inscripció", ha dit l'editor de Marvel Wil Moss. "El nou Thor continua la tradició de personatges femenins forts de Marvel com Tempesta, Capitana Marvel o Vídua Negra. I aquest nou Thor no és una substituta temporal. Ella és l'única Thor!", ha afegit Moss.

El guionista de la sèrie –anomenada simplement 'Thor'– serà Jason Aaron. "No serà Thorita ni Lady Thor. Ella serà el Thor, l'únic Thor de l'univers Marvel. Però no s'assemblarà a cap Thor que haguem vist abans". Els dibuixos de la nova sèrie seran de Russell Dauterman, que actualment s'encarrega de les il·lustracions de la sèrie 'Cyclops'.

stats