Cultura 13/10/2021

Seleccionades les quatre obres finalistes del premi Born de teatre

El jurat donarà a conèixer l'obra guanyadora el 23 d'octubre

Iván Martín
1 min
Imatge d'arxiu del Premi Born de teatre.

CIUTADELLAEl jurat de la XLVI edició del premi Born de teatre decidirà entre quatre obres finalistes la guanyadora del certamen, que es donarà a conèixer el 23 d'octubre.

Aquestes quatre obres finalistes s'han seleccionat prèviament entre els més de 70 textos que varen passar la primera fase, dels 495 presentats a l'edició. Els finalistes són El desmoronamiento de la ternura, La lengua incompleta, El vent entrarà tot sol i L'encant de les nenes.

El jurat del premi Born el formen l'actriu, productora, dramaturga i directora d'escena Denise Duncan; el professor d'estudis hispànics i catalans a la Universitat de Grenoble Alpes Laurent Gallardo; el professor de filologia anglesa a la Universitat de València Juan Vicente Martínez; l'actriu Laura Pons, i finalment, el doctor en filologia per la Universitat Complutense de Madrid Francisco Sáez Raposo.

L'obra guanyadora obtindrà un premi en metàl·lic de 14.000 euros i l'edició a les quatre llengües oficials de l'estat espanyol: català, castellà, euskera i gallec.

stats