Cultura 22/11/2021

Saïm i Salvatge Cor: els primers noms del Mobofest 2022

El festival es farà els dies 29 i 30 de juliol a Lloret de Vistalegre

ARA Balears
1 min
Da Souza al Mobofest 2021.

Dues bandes mallorquines, Saïm i Salvatge Cor, són els dos primers noms que l'organització del Mobofest revela del seu cartell. Després d'exhaurir els dos primers lots d'entrades en poc més d'una hora, el festival anuncia als seus seguidors dues bandes que formaran part d'una de les cites més esperades de l'estiu mallorquí.

Per l'edició d'aquest estiu, que no va alliberar-se de l'aigua, hi varen passar més de 4.000 persones durant els tres dies que va durar el certamen. Hi varen actuar bandes com Manel, Cariño i Pau Vallvé, de fora de l'illa, però també bandes de l'escena mallorquina com Da Souza, Maria Jaume, Pujà Fasuà, Alanaire i Reïna, entre d'altres.

Saïm ha irromput el 2021 amb Fràgil, el seu segon disc, un treball que ha rebut molt bones crítiques i que li han fet endur-se el premi de la crítica al millor disc d'Enderrock. Entre el punk-rock i les lletres un pèl més poperes, han arribat fort al públic mallorquí.

Salvatge Cor és una de les bandes més condecorades de l'escena, amb premis com el Ciutat de Palma Bonet de Sant Pere al millor enregistrament musical. La seva trajectòria va començar el 2015 amb l'EP L'U, i arriba fins a Bruixes, del 2019. Han virat des de l'indie rock fins a tocar el pop més melós, però amb la vista posada en la música de textures urbanes que sortiran a la llum l'any vinent amb el seu disc nou.

stats