Música
Cultura 01/11/2022

S'Arrual Jazz Mort: la mítica banda d'Algaida celebra 30 anys a Can Lliro

El cantant Toni Isern va fer el concert sense despentinar-se, i els músics convertiren el bar en un local de Nova Orleans dels anys 20

1 min
Un moment del concert de S'Arrual Jazz Mort, a Can Lliro.

PalmaJa fa setmanes que els músics que conformen la mítica banda del Pla de Mallorca roden per diferents escenaris de l'illa per celebrar, precisament, que S'Arrual Jazz Mort fa 30 anys. Aquest dilluns, la festa va ser a Can Lliro, i l'agrupació va demostrar que continua en forma, i el públic, que en bona part ha crescut amb la banda, també. A l'establiment de Manacor s'hi van congregar prop de 200 persones. Al matí de dilluns, ja s'havien esgotat les entrades.

Els músics gairebé no hi cabien a l'escenari de Can Lliro, però això no va ser cap problema. El cantant Toni Isern va fer el concert sense despentinar-se, entonant el particular imaginari del grup, el que evoquen les cançons a què ell mateix ha posat lletra. Els músics Delfí Mulet, Alexandre Mulet, Biel Oliver, Toni Rian, Colau Jaume, Joan Oliver, Pep Lluís Victori i Vicenç Fontanelles rigueren tant com tocaren, i convertiren Can Lliro en un local de Nova Orleans dels anys 20. Des de baix, a tots ells, se'ls veia còmodes; ningú diria que fa 30 anys que roden junts pels escenaris.

S'Arrual Jazz Mort té un únic disc publicat. D'aquest, van sonar clàssics com Blues del Garrofer, Cacauet Torrat i No hi ha un puta caragol, entre altres hits propis, i els van alternar amb clàssics com Take A Walk On The Wild Side, Purple Rain i Love is in The Air, per posar alguns exemples.

Als músics anomenats, als concerts en teatres els acompanyen les veus Maria Rosselló, Maria Antònia Gost i Maria Isern. Si algú es va quedar amb ganes de més, podrà tornar-los a veure a Vilafranca, Petra i al Teatre del Mar de Palma.

stats