Música

Rosalía guanya un premi MTV pel muntatge del videoclip de 'Saoko'

Taylor Swift i Harry Styles són els grans triomfadors de la nit

2 min

BarcelonaEn una edició dels Video Music Awards de la MTV dominada per Taylor Swift, Harry Styles i Lil Nas X & Jack Harlow, el videoclip de la cançó Saoko de Rosalía ha guanyat el premi al millor muntatge. Aquest és el quart guardó de la MTV que rep l'artista de Sant Esteve Sesrovires després dels que va obtenir amb Con altura el 2019 i Lo vas a olvidar (el tema compartit amb Billie Eilish) el 2021. A més a més, té un MTV Music Award europeu també per Con altura. Els responsables del muntatge del videoclip de Saoko són Valentin Petit i Jon Echeveste.

Taylor Swift amb un premi MTV 2022 a la gala celebrada a Newark

La gala celebrada aquest diumenge a Newark (Nova Jersey) ha tingut com a gran protagonista Taylor Swift, que amb la cançó All too well s'ha endut els premis al videoclip de l'any, a la millor direcció i al millor vídeo en format llarg. Harry Styles, que serà al Festival de Cinema de Venècia com a protagonista de la pel·lícula Don't worry darling d'Olivia Wilde, també ha guanyat tres premis: àlbum de l'any per Harry's house i millor videoclip de pop i coreografia amb As it was. L'altre triplet de la nit ha sigut per a Lil Nas X & Jack Harlow amb Industry baby: millor direcció d'art, millors efectes visuals i millor col·laboració. Harlow ha rebut un quart guardó per First class, com a cançó de l'estiu.

Altres triomfadors d'aquesta edició han sigut Bad Bunny (artista de l'any), BTS (grup de l'any) i Red Hot Chili Peppers (millor vídeo de rock per Black summer), entre d'altres. I Nicki Minaj va rebre el premi honorífic Michael Jackson Video Vanguard a més del guardó al millor vídeo de hip-hop per Do we have a problem?

stats