Cultura 28/02/2020

Roger Pistola publica 'Poderosa Afrodita', el primer avançament del seu nou àlbum

El cantautor mallorquí estrenarà el quart llarg de la seva trajectòria, 'Quart creixent', el pròxim 20 de març

Ara Balears
1 min
Roger Pistola

PalmaDes d'aquest divendres, ja es pot escoltar Poderosa Afrodita, primer tema del quart treball de Roger Pistola. Aquest nou àlbum, anomenat Quart creixent i editat per Bubota Discos, es publicarà el pròxim 20 de març. Tal com explica el segell en un comunicat, el cantautor mallorquí, en aquest disc, "ha exprimit la seva nova situació vital, instal·lat en un petit llogaret rural del Llevant de l'illa".

Ha enregistrat ell sol tots els instruments que sonen a l'àlbum, excepte algunes col·laboracions puntuals, i ha donat forma a un treball "que té molt de teràpia de desintoxicació, de recerca d'allò essencial, tant en la vida com en la seva pròpia manera de fer cançons".

Després de tres discos que, a poc a poc, han anat cimentant la seva carrera, Roger Pasqual estrena nou segell, nova formació i un nou disc. Amb discreció, i amb el seu pop exuberant i íntim, Roger Pistola, s'ha convertit en un dels cantautors més sòlids del panorama de la música en català i en un dels més importants de la seva generació a Mallorca.

Per al single de Poderosa Afrodita, nom que el músic roba a la comèdia homònima de Woody Allen, Catalina Bover i Albert Ramon han elaborat un vídeo que es pot veure a partir d'aquest divendres a la xarxa.

stats