Cultura 08/01/2021

La sèrie 'La caza. Tramuntana', rodada a Mallorca, s'estrena dimecres a TVE

Megan Montaner, Alain Hernández i Félix Gómez protagonitzen aquest 'thriller' ambientat a Valldemossa

C. D.
1 min
Fotograma de la sèrie de RTVE

PalmaLa segona temporada de l'exitosa sèrie de RTVE La caza, rodada a Mallorca, s'estrenarà dimecres, 13 de gener, a les 22.10 h. Valldemossa és l'escenari clau de La caza. Tramuntana, que també va gravar seqüències a altres pobles i espais de la serra de Tramuntana. El rodatge va arribar a indrets com el far de Sóller, Cala Tuent, Esporles, Andratx i Llucmajor.

El guió d'aquest thriller, que és d'Agustín Martínez, inclou alguns elements típics de la tradició mallorquina, com dimonis, caparrots i correfocs. Miguel Sáez Carral, Antonio Mercero i Jorge Díaz també col·laboren en el guió, i David Ulloa i Rafael Montesinos són els directors de la ficció.

En aquesta temporada, la sergent Sara Campos (Megan Montaner) i el cap Víctor Gamero (Alain Hernández) arriben a Mallorca per resoldre un assassinat. Algú ha matat Bernat Cervera, un dels veïns més estimats de Tramuntana, un poble fictici. No obstant això, entra en joc un altre personatge, el sergent Selva (Félix Gómez), encarregat d'esbrinar què ha passat amb la seva companya Sara Campos. Els girs de guió són constants en aquesta temporada. Els actors Tristán Ulloa i Álvaro Rico també formen part de l'elenc principal.

A La caza. Tramuntana s'hi veuran cares conegudes de la televisió i el teatre illenc, tot i que també han traspassat les fronteres de la mar. És el cas de Llum Barrera, Carles Molinet, Xavi Frau, Miquel Gelabert, Jaime Pujol i Ann Perelló.

El rodatge va començar el mes de febrer del 2020 i es va haver d'aturar en sec durant l'esclat de la pandèmia. El mes de juny l'equip artístic i de producció va tornar a la feina per tal de poder acabar la ficció, que s'estrena dimecres.

stats