Cultura 13/06/2019

Nil Ciuró i El Petit de Cal Eril, entre les primeres confirmacions de l’Eufònic

El festival de les Terres de l'Ebre presenta un primer avançament del seu programa

Ara
1 min
Joan Pons, ànima d'El Petit de Cal Eril

BarcelonaLa pròxima edició de l'Eufònic se celebrarà del 5 al 8 de setembre, però aquest dijous han fet públics els primers noms del cartell, entre els quals hi ha el pianista i compositor Nil Ciuró, el pop electrònic del trio barceloní Agost i l'artista multidisciplinària alemanya dvdv. També l'electrònica melancòlica de Pye Corner Audio i l'emotrap de Rojuu. L'encarregat d'obrir la primera nit del festival serà un altre artista català, El Petit de Cal Eril. Com cada any, l'Eufònic se celebra en diverses poblacions de les Terres de l'Ebre.

El cartell de l'Eufònic destaca per la suma de diferents estils i formats entre concerts, espectacles i instal·lacions, i també pel seu fort vessant escènic: Kathy Hinde presentarà unes instal·lacions que combine audiovisuals, 'performance', escultura i llum, i Roc Jiménez en presentarà una altra feta amb llums làser.

Pel que fa a la presentació de nous espais escènics, el mestre de l'art ambiental William Basinksi presentarà a l'Observatori de l'Ebre de Roquetes el seu nou treball, 'One Time Out of Time', mentre que Push 1 Stop & Wiklow mostrarà el seu treball 'Meambre' a l'auditori Sixto Mir de Sant Carles de la Ràpita, que es converteix en un espai fix del festival. Aquest nou espai fa possible la presentació d'obres que estan pensades per a espais escènics com teatres o auditoris.

stats