Cultura 18/02/2016

La presentació d’‘Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors’ esdevé un homenatge a l’escriptora

Poetes i amics llegiren per sorpresa obres de Vicens a l’Arxiu del Regne de Mallorca

Ara Balears
1 min
El que havia de ser una presentació va esdevenir un homenatge.

Palma“M’heu duit enganada”, fou el primer que digué Antònia Vicens en poder agafar el micro, dimecres, al que havia de ser un acte de presentació del llibre de Sebastià Portell en conversa amb l’escriptora. 'Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors' acaba de sortir a la col·lecció ‘Mallorquins en diàleg’ (Lleonard Muntaner Editor).

Quan donaren la paraula a Antònia Vicens, la presentació del llibre s’havia convertit en un homenatge a l’escriptora que el 27 de març farà 75 anys. Les paraules introductòries al llibre per part de l’editora Maria Muntaner i de Sebastià Portell foren interrompudes per lectures d’obres de Vicens que corregueren a càrrec de Pau Vadell, Carme Arenas (PEN català), Antoni Vidal Ferrando, Laia Martínez, Sebastià Perelló i Biel Mesquida, i un petit concert de dos músics de la Simfònica.

Tancà l’acte la consellera Esperança Camps, qui com a escriptora manifestà l’admiració que té per l’obra d’Antònia Vicens: “Així és com m’agrada la literatura, que em deixi ferides”.

L'acte es va celebrar a l'Arxiu del Regne de Mallorca.
stats