DEBAT
Cultura 24/01/2018

Es reprèn el debat sobre polítiques culturals i participació amb 'Polititzacions del malestar'

Les converses es duran a terme aquest divendres 26 de gener a les 19.30 h a la sala d'actes de la Misericòrdia de Palma

M. M.
1 min
Cartell de 'Polititzacions del malestar'.

PalmaUn any després del cicle 'Emergències', el col·lectiu Afta Perfecta presenta la segona edició de les converses sobre participació i política cultural sota el títol 'Polititzacions del malestar'.

L'esdeveniment, que tindrà lloc aquest divendres 26 de gener a les 19.30 h a la sala d'actes de la Misericòrdia de Palma, té com a objectiu promoure el debat sobre les polítiques culturals actuals que es duen a terme des de l'administració pública de les Illes Balears i sobre la naturalesa de les relacions entre les institucions i la cultura.

El punt de partida és el llibre de l'editorial Raig Verd 'Polititzacions del malestar', del qual pren el títol el cicle. Es tracta d'un llibre coral, coordinat per Nora Ancarola, Daniel Gasol i Laia Manonelles, que sorgeix de la voluntat d'aprofundir en el malestar des dels processos creatius, per mitjà de diverses experiències artístiques que dibuixen el malestar en la seva dimensió política, col·lectiva, retornant a la societat allò que aquesta invisibilitza.

La presentació i la moderació de l'acte seran a càrrec de Jordi Martínez i Tupa Rangel, i presentaran el llibre Laia Manonelles, una de les tres coordinadores, i Tania Alba, que s'ha encarregat de la cloenda. A continuació, una fila zero aprofundirà en alguns aspectes del llibre. L'acte acabarà amb un debat obert entre els assistents.

A l'acte també hi intervindrà Joan M. Minguet, professor d'Història de l'Art de la Universitat Autònoma de Barcelona.

stats