Cinema
Cultura 12/08/2014

La policia confirma que Robin Williams es va suïcidar

Encara està pendent de saber si estava sota els efectes de substàncies estupefaents, tot i que les primeres investigacions indiquen que no era així

Reuters
1 min

Tiburon, CalifòrniaLa policia de Tiburón (Califòrnia) ha confirmat aquest dimarts a la tarda que Robin Williams es va suïcidar. Segons l'autòpsia, l'actor es va penjar de l'armari del seu dormitori amb un cinturó i va morir d'asfíxia. Les investigacions del forense també han determinat que tenia talls superficials als braços fets amb un ganivet. El cos va ser trobat poc abans del migdia per una assistenta, que va trucar a la porta de l'habitació i en no obtenir resposta, va entrar i va trobar el cos amb 'rigor mortis'. L'última en veure'l amb vida va ser la seva dona, la nit anterior, diumenge, quan se'n va anar al llit. L'endemà va marxar a les 10 del matí de casa pensant que l'actor dormia.

La policia del comptat de Marin també ha explicat que ara es duran a terme testos toxicològics per determinar si Williams estava sota els efectes de substàncies estupefaents quan va morir, tot i que les primeres investigacions indiquen que no era així. Els resultats d'aquestes proves trigaran entre dues i sis setmanes.

El publicista de l'intèrpret va dir que estava en tractament per depressió, sense més detalls. Tampoc no va transcendir si havia deixat una nota de suïcidi. Encara no han anunciat com i quan es durà a terme el funeral.

stats