Cultura 04/02/2020

L’onzena edició del Febrer Negre arriba a Palma aquest divendres

Enguany Itàlia serà el país convidat i es recordaran grans obres de la seva literatura

Ara Balears
1 min
L’onzena edició del Febrer Negre arribarà a Palma el pròxim 7 de febrer

PalmaL’onzena edició del Febrer Negre, el festival de novel·la i cine negre, arribarà a Palma el pròxim 7 de febrer. En aquesta edició, en què Itàlia serà el país convidat, el cicle se centrarà en les obres d'Andrea Camilleri i es projectaran algunes produccions cinematogràfiques italianes com El pájaro de las plumas de cristal, de Dario Argento i El día negro, de Luigi Bazzoni.

Pel que fa als autors que participaran en aquesta edició, destaquen César Pérez Gellida, Domingo Villar, Mayka Navarro, Sebastià Bennàsar, Aro Sainz de la Maza, Jordi Agut, Jens Lapidus, Josep Manuel Vidal-Illanes, Miquel Vicens, Guillem Frontera, Dora Muñoz i Josep Palou, així com els traductors Gabriel Fuster Stigell i Joan Josep Barceló.

A més, amb l'objectiu d’aproximar els autors i la literatura als estudiants, enguany visitaran els instituts IES Son Pacs i IES Ses Estacions. Una altra de les grans activitats que es duran a terme durant aquesta onzena edició serà la ruta criminal de l’escriptor Sebastià Bennàsar, en què els assistents podran gaudir d'un recorregut pels crims literaris que els autors de les Illes Balears han reflectit a les seves novel·les.

Els lectors tindran, també, l’oportunitat de conversar amb els escriptors durant un refrigeri dia 20 a l’hotel Innside Palma, amb la participació de Domingo Villar i Sebastià Bennàsar.

stats