Música
Cultura 20/09/2013

Obrint Pas faran tres concerts acústics el 2014 abans de l'aturada indefinida

Les actuacions seran a València, Barcelona i Palma, i en sortirà un disc en directe

Acn
1 min

ValènciaObrint Pas ha anunciat els que seran els seus tres darrers concerts abans de l'aturada indefinida anunciada al març. El grup farà tres acústics a València, Barcelona i Palma, i enregistrarà un disc en directe. Abans, però, la gira 'Seguirem' té altres dates immediates, com el concert d'aquest dissabte a Barcelona, el 25 de setembre a Alacant, el 4 d'octubre a Tortosa, el 5 d'octubre a Berga i l'11 d'octubre a Reus, entre altres. La banda també farà una darrera gira internacional que els durà a actuar a Alemanya, els Estats Units i Mèxic, abans de tancar el format elèctric d'aquesta gira amb un concert a Tavernes de Valldigna.

El grup valencià va anunciar al març una aturada indefinida després de vint anys de trajectòria musical. Els integrants de la formació van dir que sentien la necessitat "d'aturar aquest vaixell anomenat Obrint Pas". "Tampoc no volem abandonar per sempre el vaixell que ha estat casa nostra. No volem anunciar que ací s'acaba tot", van explicar.

"A partir del 2014 s'obre una nova etapa per a nosaltres. No sabem si Obrint Pas salparà de nou o si no ho farà. Només sabem que tots aquests anys de somriures i ferides ens han fet ser els qui som ara. Ens costa dir-ho. Ens costa escriure-ho. I per això esperem retrobar-nos a la gira d'enguany. Abraçar-vos i contagiar-vos amb el nou i vell coratge. Amb la il·lusió del primer dia, amb les paraules vives, amb els somnis humils", s'acomiadava el comunicat.

stats