Cultura 20/08/2021

El nòvio de Britney Spears diu que ella vol tornar a actuar

Sam Asghari surt amb ella des del 2016 i ha sigut un dels seus principals suports durant la dura tutela

1 min
Sam Asghari amb Britney Spears

BarcelonaSam Asghari, el nòvio de Britney Spears, diu que l'artista vol tornar als escenaris. El model, amb qui ella surt des del 2016, ha sigut un dels seus principals suports durant el procés legal a què ara s'enfronta. Asghari va respondre un "Totalment" ben contundent al mitjà especialitzat TMZ quan li van preguntar sobre una possible tornada a l'escenari per part de Spears, cosa que desafiaria el que havia transcendit fa uns mesos, que és que ella vol deixar-ho tot enrere i dedicar-se a viure la seva vida quan acabi la seva lluita contra la tutela abusiva del seu pare. Va ser Larry Rudolph, el seu mànager des del 1995, abandonant el seu lloc el que va destapar la possibilitat que Spears no actués més. Tot i això, posteriorment va aclarir que ell marxava perquè ella no actuaria fins que recuperés la seva llibertat.

La setmana passada el pare de Britney Spears, Jamie Spears, va fer públic que està disposat a deixar el seu paper com a gestor del patrimoni de la seva famosa filla quan "arribi el moment adequat". Així ho va fer públic la seva advocada, Vivian Lee Thoreen, que afegia, però, que cap dels dos considerava que fos "el millor per als interessos" de la cantant. "La transició s'ha de fer de manera ordenada", insistia el document que va fer públic la lletrada.

Sam Asghari és model, entrenador i actor, i va conèixer la cantant en el rodatge d'un videoclip el 2016. Va ser llavors quan van començar a sortir. "No tinc cap respecte per algú que intenta controlar la nostra relació i constantment ens posa obstacles", va dir a People temps enrere. La cantant ha expressat que vol casar-se i tenir fills amb ell.

stats